Винярдс Резорт

Цена: €

гр. Ахелой
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 505

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание Винярдс – един изключителен комплекс от затворен тип, разположен край Ахелой на красиво място, от което се разкрива невероятна панорамна гледка към морето. Комплексът е завършен в уникален архитектурен стил с типичните за Българската възрожденска архитектура червени керемиди, дървени обшивки и каменни облицовки.
Комплексът е с добра възлова локация, далеч от шумната градска среда и същевремено на броени минути от големите градове. Най- близките дестинации са: летище Бургас – 14 км., к.к.Слънчев Бряг – 10 км., гр.Несебър – 10 км., гр.Поморие – 10км., гр.Бургас – 20 км. Най- близкия плаж се намира в Ахелой и е само на 2 км от комплекса.
На територията на комплекс Винярдс са разположени няколко сгради с 222 апартамента, 34 вили, 4 звезден хотел с много зеленина и водни площи. Той разполага с множество съоръжения за спорт, отдих, и развлечения, различни заведения и водни площи.
Комплекс Винярдс Панорама е най-новият проект, който се явява естествено продъжение на комплекс Винярдс Резорт.
На територията на новия комплекс има общо 56 апартамента и 3 луксозни вили. За комфорта на собствениците и техните гости има: лоби, рецепция, асансьори, бар басейн, ресторант, великолепни градини, зони за отдих, места за барбекю и прекрасен инфинити басейн с изключителен панорамен изглед към морето.
Собствениците на апартаменти в сградите Панорама и Мускат могат да ползват всички привилегии и услуги в ексклузивния комплекс Винярдс – ресторанти, барове, СПА център, басейни, компютърна зала, детска площадка, спортно игрище и др.
Сграда Панорама се състои от 4-етажна сграда с 2 входа. Разполага с разнообразни апартаменти, от които 33 са с 1 спалня, 10 са с 2 спални, 3 с 3 спални.
Част от този жилищен комплекс са трите отделни вили – клас премиум. Всички те са само с 1 етаж и са с 3 спални, частна градина и изключителен изглед към морето.
Сградата Мускат има 3 входа и 23 апартамента, от които 9 са с 1 спалня, 11 са с 2 спални и 3 са с ателиета.
Етажните планове са в съответствие с най-новите тенденции в съвременната сграда.
Всички апартаменти и вили са просторни и светли, с югоизточна ориентация с достатъчно слънчева светлина и много тераси с изглед към морето.
Основната архитектурна идея при проектирането на проекта е да улови невероятния морски панорамен изглед на местоположението. Всекидневните и спалните са оборудвани с френски прозорци.

ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Инвеститорът ще осигури нетен доход от до 7% годишно върху стойността на закупения имот.
ПОДДРЪЖКА НА КОМПЛЕКСА
Годишна такса поддръжка – 8 €/ кв.м. (от общата площ)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024