41458 Апартамент в гр. Свети Влас

гр. Свети Влас
Апартамент в комплекс Сий Дриймс
Площ: 48 кв.м.
Стаи: 1
Спални:
Характеристики: Асансьор, Басейн, Видеонаблюдение, Двор, Интернет, Климатик, Контролиран достъп, Охрана, Паркомясто, Разсрочено плащане, Сателитна или кабелна телевизия, Цялогодишно обитаване
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Акт 16
Отопление: Електрическо
Разположение: Юг
ID: 41458

Запазване в бележника


ARCO REAL ESTATE предлага за продажба просторен едностаен  апартамент тип студио в един от най-новите ваканционни комплекси в Свети Влас. Апартаментът се намира на първи  етаж  и е с обща площ  48,34 кв.м. Вътрешно разпределение: просторна дневна стая с кухненски бокс, санитарен възел и тераса с гледка към басейна. Апартаментът се предлага за продажба напълно завършен, до ключ! Комплексът е подходящ както за летен отдих, така и за цеогодишно ползване.

Едно от най-голмите достойнства на комплекс Сий Дриймс е атрактивната локация, на по-малко от 200 м от плажа и изключително високо качество на строителните материали.
Обзавеждането се предлага допълнително (не е включено в цената) и се изработва по индивидуален проект за всеки апартамент в съответствие с изискванията на купувача.

Сий Дриймс е един от най-новите проекти в Свети Влас и се предвижда да бъде въведен в експлоатация през лятото на 2019 година.

Комплексът е с годишна такса поддръжка!
Таксата включва – ползване на всички удобства поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План на плащане!
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
Стандартният план за плащане за Сий Дриймс е, както следва:
– Депозит от 2000 евро;
– Първа вноска от 30% от цената, платена в рамките на 1 месец;
– останалата суми, може да бъде изплатена в рамките на 2 години, без допълнителна лихва.
За Сий Дриймс се предлага и 4-годишен план за разсрочено плащане с допълнителна 5% лихва върху оставащата суми след 2-рата година.

Вие можете да закупите имот в комплекс Сий Дриймс чрез Arco Real Estate, по цени на строителя – БЕЗ  КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Сий Дриймс, моля свържете се с нашите консултанти.

За резервация на апартамента – 2000 EUR депозит. Агенцията предлага оценка и лицензирани от БНБ  съдействаме  за ипотечно кредитиране, правни услуги . Агенцията работи по изискванията на БДС EN 157

За всеки оглед се подписва протокол!
Контакти:
Мениджър ваканционни имоти: Ивелин Иванов
Моб. +359 894 505 788 +359 2 950 3888
Имейл: ivelin.ivanov@arcoreal.bg (Viber / WhatsApp)

Офрта №41458


Контакти
Веселин Маринов
Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
Телефон: +359 89 45 05 788

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

Име


Имейл

Телефон

Съобщение

Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.


0% комисионна
за купувача
Все още нямате запазени обяви.

Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.